Bokning

BOKA PERSISK DANS

Förgyll din fest med persisk dans!

Navak skräddarsyr ett program efter dina önskemål och bidrar garanterat till en oförglömlig kväll!
​Persisk dans passar vid bland annat:

  • Bröllop
  • Födelsedagar
  • Möhippor
  • Företagsfester
  • Festivaler
  • Temafester

Minishow – 1 set


En föreställning med klassisk persisk dans på cirka 10-15 minuter. Uppträdandet består oftast av persisk dans till klassisk persisk musik följt av en glad pop-låt. När du bokar får du själv möjlighet att välja musik utifrån en spellista.

Pris: 1 dansare 2800 SEK
         2 eller fler dansare 2500 SEK/dansare *

Klassisk show – 2 set


En föreställning på 20-30 minuter som delas upp i två akter som med fördel innehålla olika dansstilar, exempelvis klassisk persisk dans i ena delen och persiska folkliga danser i den andra.


Det andra uppträdandet kan även avslutas med att kvällens hedersgäster bjuds upp till dans till sin favoritlåt för att sedan övergå till dansgolv bland gästerna!Pris: 1 dansare 3800 SEK
         2 eller fler dansare 3500 SEK/dansare *

* Priserna gäller inom Stockholmsområdet. För bokningar med restid över fyra timmar t.o.r. börjar priserna på 5000 SEK exkl. resekostnader. För exakta priser vänligen kontakta Navak.

SKRÄDDARSYDDA PROGRAM


När du bokar en föreställning med Navak har du möjlighet att själv välja vilken musik som ska ingå i programmet utifrån en spellista som skickas till dig. Om du önskar dans till någon speciell musik som inte finns med i listan skapar Navak en ny dans unikt för dig och din fest mot en extra avgift.

FÅ RABATT VID FLER BOKNINGAR


För dig som är event- eller festarrangör erbjuder vi lägre priser då tre eller fler bokningar görs tillsammans. Kontakta Navak för ytterligare prisinformation.